De Bell tent.

Je zoekt een Bell tent, maar je weet niet precies welke. Hieronder zie je een overzicht van de 400 serie en het verschil tussen de diverse types. Ook is er nog de standaard versie. Deze is niet meegenomen in het overzicht. Deze is identiek aan de luxe serie maar heeft geen grondzeil.

Ook hebben we de drie leveranciers waar een Bell tent te koop is naast elkaar gezet om de verschillen duidelijk te maken. Wij hopen zo u een beter overzicht te kunnen geven om tot een goede keuze te komen. 

Vergelijking van Bell tenten in ons assortiment. (v.b. 400 serie)

Vergelijking leveranciers Bell tenten met vast kuipgrondzeil

Vergelijking leveranciers Bell tenten met inritsbaar kuipgrondzeil

Onze conclusie:

Zoekt u een leuke tent voor incidenteel gebruik en u wilt het grondzeil toch nooit verwijderen en u hoeft geen hordeur, Is de Bell tent van “de Wit” in schijndel misschien wel een goede keuze voor u. Wilt u voor weinig geld een leuke tent én wilt u toch een hordeur en het grondzeil kunnen verwijderen, kunt u is bij Obelink gaan kijken.

Maar wilt u een tent van het beste katoen wat u intensief kunt gebruiken, u wilt geen losse hordeur waar toch altijd nog de muggen de weg in de tent kunnen vinden. Dan raden wij toch de tenten van Canvascamp aan. Wilt u het beste van het beste op het gebied van Bell tenten, en kwaliteit staat bij u bovenaan, adviseren wij de pro of protech serie. Deze zijn gemaakt voor alle 4 de seizoenen, hebben tentdoek van 360gr/m2 en een grondzeil van 650gr/m2 PVC. De aanschafprijs van deze series liggen iets hoger, maar daar heeft u bij normaal gebruik ook meerdere jaren plezier van.